شاه کلید توسعه تجارت خارجی چیست؟

بی اثر کردن تحریم ها با راهکارهای درستی که منجر به گسترش تجارت خارجی ایران شود شاه کلید توسعه تجارت خارجی و ارز آوری است.

به گزارش صدای بورس، مجیدرضا حریری؛ رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پاسخ به این سوال که شاه کلید توسعه تجارت ایران چیست، اظهار کرد: شاه کلید توسعه تجارت خارجی ایران بهبود روند کیفی تولید است؛ چرا که تولید با کیفیت و بیشتر با قابلیت رقابتی که منجر به افزایش صادرات شود می‌تواند بخشی از منظومه مورد نظر در توسعه تجارت خارجی و به تبع آن ارزآوری را محقق کند.

این فعال اقتصادی در ادامه افزود: در این موضوع تردیدی نیست که نقطه اصلی تشدید تحریم‌هایی که بر اقتصاد ایران تحمیل شده از مسیر تجارت خارجی می‌گذرد، به این معنا که بزرگترین هدف تحریم کننده تضعیف تجارت خارجی ایران بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین معتقد است: تحریم کننده در اصل تجارت خارجی ایران را تحریم کرده چرا که روی مسائل داخلی اقتصاد نیز تاثیر می‌گذارد. به بیان بهتر بزرگترین هدف تحریم کننده اقتصاد ایران تجارت خارجی است؛ چراکه زیر مجموعه‌های متعددی در حوزه فروش نفت، بیمه و کشتیرانی دارد که هرکدام از این موارد روی درآمدزایی و ارز آوری و رونق تولید، افزایش رفاه و اشتغال تاثیرگذار است.

وی خاطر نشان کرد: رونق گرفتن اقتصاد ایران وابسته به عبور از تحریم‌هاست؛ بنابراین انتظار می‌رود دستگاه دیپلماسی برای این منظور بیش از پیش تلاش کند چرا که برای توسعه تجارت خارجی این راه‌ها باید طی شود.

حریری افزود: لغو کامل تحریم‌ها یا بی اثر کردن تحریم‌ها با اعمال راهکارهای درستی که منجر به گسترش تجارت خارجی ایران شود شاه کلید توسعه تجارت خارجی و به تبع آن درآمد زایی و ارز آوری است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پایان تاکید کرد: به هر حال دستگاه‌های اقتصادی و سیاست خارجی کشور باید طرح‌ها و مدل‌هایی برای به حداقل رساندن اثرات تحریم روی تولید و تجارت خارجی بیابند تا این بخش رونق یابد و به تبع آن شاهد تغییرات بسیار مهم و اساسی در اقتصاد کشور و در نتیجه خشنودی و افزایش رضایت مردم از وضعیت اقتصاد کشور باشیم.

منبع: ایبنا

کد خبر 489713

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • سهم خودروسازان دولتی و خصوصی از تولید چقدر است؟

    سهم خودروسازان دولتی و خصوصی از تولید چقدر است؟

    در ۱۰ ماهه امسال بالغ بر ۲۵۰ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو در بخش خصوصی تولید شده که نشان از سهم ۲۲ درصدی از مجموع کل تولید خودروی کشور دارد؛ تولید انواع خودرو در خودروسازان خصوصی ۶۶ درصد نسبت به آمار تولید آن‌ها در مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است؛ این درحالیست که تولید انواع خودرو در ایران‌خودرو دو درصد و در سایپا یک درصد رشد داشته است؛ ضمن اینکه تولید خودروی سواری در بخش خصوصی ۷۷ درصد بیشتر شده اما در دو خودروساز بزرگ به‌ترتیب یک درصد (ایران‌خودرو) و سه درصد (سایپا) افت کرده است.

  • الزام واریز درآمدهای نفتی به حساب بانک مرکزی

    ​با تصویب هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شرکت ملی نفت ایران نسبت به واریز درآمدهای حاصل از صادرات نفت به حساب ارزی بانک مرکزی ملزم شد.

  • تصور این که دولت دوست دارد تحریم ادامه داشته باشد کاملا غلط است

    خاندوزی:

    تصور این که دولت دوست دارد تحریم ادامه داشته باشد کاملا غلط است

    وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه هیچ وقت به استقبال تحریم‌ها نرفتیم، گفت: برای دولت هم بهینه بود که تحریم‌ها و موانع موجود رفع شود و در دولت تلاش می‌کنیم تا مسائل و مشکلات اقتصاد را بهتر رفع کرده و عقلانیت اقتصادی را در داخل بالاتر ببریم تا حداقل کشور را کم هزینه‌تر مدیریت کنیم.

  • تجارت ۵۰ میلیارد دلاری ایران و کشورهای همسایه در ۱۰ ماه

    تجارت ۵۰ میلیارد دلاری ایران و کشورهای همسایه در ۱۰ ماه

    سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت از تجارت غیرنفتی ۵۰ میلیارد دلاری ایران و ۱۵ کشور همسایه در ۱۰ ماهه امسال خبر داد که نسبت به مدت مشابه با رشد ۱.۸ درصدی همراه بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =